FS22_1920x870_acf_cropped_1920x870_acf_cropped

Farmax spitmachines in Farming Simulator 2022!

Farmax is enthousiast aan te kunnen kondigen in de 2022 editie van Farming Simulator te verschijnen.

Farmax heeft samen met Giants software de afgelopen periode gewerkt aan het implementeren van de Farmax spitmachines in de nieuwe editie van Farming Simulator ’22. In de nieuwe editie kunnen spelers aan de slag met de Farmax Perfect II, Farmax KRG & Farmax Rapide Trailed. Met deze spitmachines kunnen zij alle facetten van bodembewerking d.m.v. spitten ervaren.

Farming Simulator is een computerspelserie, ontwikkeld door Giants Software waarin de speler een boerderij runt. Door geld te verdienen met het telen, oogsten en verkopen van gewassen, kan de speler nieuwe machines kopen, wat meer geld oplevert. De speler is de eigenaar van een boerderij, waarbij de boer ervoor moet zorgen dat er geld in het laatje komt. Daarvoor moet de speler zaaien met een zaaimachine en later de oogst zien te verkopen. De speler kan gebruik maken van mest of water om de oogst te vergroten. Als het goed gaat, kan de speler na een tijdje het land oogsten met een maaidorser.

Maandag 22 november 2021 wordt de nieuwe editie van Farming Simulator gelanceerd waarna spelers met de Farmax spitmachines aan de slag kunnen.

Voor meer informatie over Farming Simulator:

Farming Simulator ’22

2021-11-01 15_10_30-Official Website _ Farming Simulator
graan

Nieuws en verhalen

Lees alle nieuws

RobuustVakmanschapSterkRobuustVakmanschapSterkRobuustVakmanschapSterk
magazine-2020-farmax

Download het gratis magazine van Farmax Spitmachines

In dit magazine informeren we u uitgebreid over de voordelen van spitten ten opzichte van ploegen. Ook zullen alle typen spitmachines kort worden toegelicht en delen meerdere klanten hun ervaring met onze spitmachines.