header-onderdelen-service_1920x400_acf_cropped

Farmax onderdelen & service

Spitmachines zijn cruciaal tijdens het voor- en najaar voor het klaarmaken van de akkers voor volgend teeltseizoen. De spitmachines van Farmax zijn ontworpen om onder alle zware omstandigheden door te werken. Maar zoals bij iedere machine geldt, na verloop van tijd gaan onderdelen slijten.

Wij bij Farmax begrijpen hoe belangrijk kwaliteit, betrouwbaarheid en aansluitende service is binnen de agrarische markt. Dat is waarom Farmax een reputatie opgebouwd heeft door hoge kwaliteit onderdelen en accessoires te leveren. Met ons uitgebreide assortiment Farmax-reserveonderdelen en -accessoires van hoge kwaliteit kunnen wij u de best mogelijke service aanbieden. Het toegewijde technische ondersteuningsteam van Farmax staan voor u klaar om u te ondersteunen bij ingewikkelde vraagstukken.

Of u nu Farmax onderdelen en service nodig heeft voor een routine-inspectie of grote reparaties of vervangingen. Farmax originele onderdelen & service wordt gezien als dé specialist.

magazine-2020-farmax

Vraag ons gratis magazine aan

Gebruik onderstaande formulier om ons magazine aan te vragen en ontvang binnen enkele minuten een download-link in je mailbox.

In dit magazine informeren we u uitgebreid over de voordelen van spitten ten op zichte van ploegen. Ook zullen alle typen spitmachines kort worden toegelicht en delen meerdere klanten hun ervaring met onze spitmachines.