Voorkant-4-scaled_1920x870_acf_cropped_1920x870_acf_cropped_1920x870_acf_cropped

Spitmachine voor de minitractor van Farmax

Een spitmachine minitractor combineert de voordelen van beide machines. Met een spitmachine bent u in staat met een kleine tractor uw tuin, berm of plantsoen eenvoudig te bewerken. De spitmachines van Farmax zijn speciaal ontworpen om achter een minitractor te passen. Of het nu gaat om een kleine minitractor of grotere minitractor; Farmax heeft altijd een passende spitmachine voor uw minitractor beschikbaar. Onze spitmachines zijn er in verschillende vermogensklassen, werkbreedtes, werkdieptes en rollenuitvoeringen. Heeft u specifieke wensen voor uw spitmachine minitractor? Neem vrijblijvend contact op indien uw een speciale nalooprol of werkbreedte wenst te hebben.

De kleinere spitmachines worden veelal toegepast in de tuinbouw en hoveniers. Sectoren waar de mini spitmachines worden toegepast is de wijnbouw, hoveniers, landschapsonderhoud, beddenteelt en strokenteelt. De spitmachine leent zich perfect voor dergelijke werkzaamheden omdat de beschikbare ruimte op dergelijke locaties veelal miniem zijn waardoor een spitmachine minitractor gewenst is om de klus te klaren. Door de lichtgewicht opbouw van de spitmachine is het eenvoudig werken en manoeuvreren met de spitmachine.

Ik ben geïnteresseerd

Mini spitmachine van Farmax

Een mini spitmachine is een kleine spitmachine die een werkbreedte hebben kleiner dan 185 centimeter. De mini spitmachine kenmerkt zich al een lichte veelzijdige machine die speciaal ontwikkeld zijn voor een minitractor. Tijdens de engineering is specifiek rekening gehouden met het gewicht van de spitmachine, krachtenoverbrenging en manoeuvreerbaarheid. Dit maakt dat de machine goed aansluit op het werkveld wat het werkgemak vergroot. Een mini spitmachine is daarnaast gemakkelijk te vervoeren, maar ook te onderhouden. De mini spitmachines zijn met opzet zo geconstrueerd dat ze licht, maar toch degelijk sterk zijn om zware omstandigheden te kunnen overwinnen. Zo zijn onze mini spitmachines uitgevoerd met een breekbout aftakas of aftakas met nokkenkoppeling. Onze spitschoppen zijn daarnaast ook uitgevoerd met breekbouten om beschadigingen van de machines bij vreemde voorwerpen in de bodem te voorkomen. Beide voorzorgsmaatregelen moeten een lange levensduur van uw mini spitmachine garanderen.

Farmax mini spitmachine

Farmax spitmachine voor minitractor

Voor een spitmachine voor minitractor bent u bij Farmax aan het juiste adres. Farmax heeft verschillende soorten spitmachines voor minitractor beschikbaar zodat u altijd een passend spitmachine voor uw minitractor krijgt. De Farmax SERP, ERP en SRP zijn drie verschillende typen spitmachines speciaal geschikt voor een minitractor. Onderling verschillende de machines qua gewicht, werkbreedte en uitvoering.

De Farmax SERP is de lichtste spitmachine voor uw minitractor. Deze spitmachine heeft een werkbreedte van 90 tot 125 centimeter met een gewicht van 250 tot 310 kilogram.

De Farmax ERP spitmachine is het tussenmodel en heeft een werkbreedte van 90 tot 155 centimeter met een gewicht van 355 tot en met 570 kilogram. De SERP en ERP spitmachines hebben beiden een werkdiepte van maximaal 40 centimeter, waarbij de spitrotor aan één zijde wordt aangedreven.

De Farmax SRP is de grootste spitmachine voor een minitractor. Deze spitmachine heeft een werkbreedte van 125 tot 215 centimeter met een gewicht van 560 tot 825 kilogram. De SRP spitmachine heeft een werkdiepte van 45 centimeter, die aan twee zijden is aangedreven. Een ideale spitmachine voor minitractor in zwaardere omstandigheden.

spitmachine voor minitractor

Kleine spitmachine van Farmax

Een kleine spitmachine is perfect geschikt voor spitwerkzaamheden in omstandigheden waar weinig ruimte beschikbaar is. Onze kleine spitmachines zijn daarnaast uitgerust met een tal van nalooprollen opties om een evenredig afgewerkt zaaibed te creëren. Een kleine spitmachine heeft als voordeel dat het de bodem in zijn geheel mengt en weinig tot geen trekkracht vraagt in vergelijking met ander bodembewerkingsmachines. Met een kleine spitmachine bent u meestal met één werkgang klaar op uw perceel, terwijl andere bewerkingen zoals ploegen of frezen soms nog extra nabewerkingen nodig heeft alvorens het perceel zaaiklaar is. Een kleine spitmachine bespaart u dus tijd en geld in vergelijking met andere grondbewerking machines.

Ik ben geïnteresseerd

magazine-2020-farmax

Vraag ons gratis magazine aan

Gebruik onderstaande formulier om ons magazine aan te vragen en ontvang binnen enkele minuten een download-link in je mailbox.

In dit magazine informeren we u uitgebreid over de voordelen van spitten ten op zichte van ploegen. Ook zullen alle typen spitmachines kort worden toegelicht en delen meerdere klanten hun ervaring met onze spitmachines.