Farmax Diepspitmachines

Diepspitmachines van Farmax zijn ontworpen om de grond extra diep te bewerken en harde lagen los te breken en te mengen.

Onze diepspitmachines worden vaak ingezet bij het aanleggen van aspergevelden, wijngaarden, boomgaarden en sportvelden, maar bijvoorbeeld ook in de wegenbouw. Farmax diepspitters zijn voorzien van speciaal ontworpen spitmessen voor een perfect mengende werking. Resultaat: een egale bodemstructuur, tot wel 120 cm diep!

Kwaliteit en gebruiksgemak

Farmax diepspitmachines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dankzij de compacte bouw en het lage eigen gewicht zijn deze machines te hanteren in een driepunts-hefinrichting. De machines kunnen bovendien worden uitgevoerd met een hydraulisch instelbare aandrukrol.

magazine-2020-farmax

Vraag ons gratis magazine aan

Gebruik onderstaande formulier om ons magazine aan te vragen en ontvang binnen enkele minuten een download-link in je mailbox.

In dit magazine informeren we u uitgebreid over de voordelen van spitten ten op zichte van ploegen. Ook zullen alle typen spitmachines kort worden toegelicht en delen meerdere klanten hun ervaring met onze spitmachines.