Farmax zaaimachine - De Loonwerker

Farmax zaaimachine; ‘Ik wilde iets dat er nog niet was’

De loonwerker schreef in de afgelopen editie (maart 2021) een erg leuk artikel over onze Farmax Ringseeder! Loonbedrijf De Weer vertelt in dit artikel waarom zij gekozen hebben voor een dergelijke zaaicombinatie én wat voor hun het doorslaggevende verschil maakt met andere machines in de markt. “Het zaad valt tussen de kopeg en de ringrollen in, zonder dat hier een eg of kouter gebruikt wordt. Hierdoor worden gewasresten tijdens het zaaien niet meegesleept en wordt het zaaibeeld niet verstoord. De ringen aarden het graszaad goed aan, dit stimuleert het kiemen bij droge omstandigheden en zorgt ervoor dat je in het voorjaar minder rijsporen nalaat tijdens bemesten.” Zo verklaart Walter van Loonbedrijf De Weer.

Farmax zaaimachine

Meer info

Wil je meer informatie over de Farmax Ringseeder?

Bekijk hier Farmax Ringseeder

De loonwerker

Het complete artikel van de Loonwerker is hieronder te lezen als PDF.

BEKIJK PDF

graan_1920x625_acf_cropped-1

Nieuws en verhalen

Bekijk ons nieuws

RobuustVakmanschapSterkRobuustVakmanschapSterkRobuustVakmanschapSterk
magazine-2020-farmax

Vraag ons gratis magazine aan

Gebruik onderstaande formulier om ons magazine aan te vragen en ontvang binnen enkele minuten een download-link in je mailbox.

In dit magazine informeren we u uitgebreid over de voordelen van spitten ten op zichte van ploegen. Ook zullen alle typen spitmachines kort worden toegelicht en delen meerdere klanten hun ervaring met onze spitmachines.