436105-FarmingSimulator2022Game-2022-03-06-04-18-54-125

Spitmachine in farming simulator

Spitmachine in farming simulator

Farmax heeft samen met Giants software de afgelopen periode gewerkt aan het implementeren van de Farmax spitmachines in de nieuwe editie van Farming Simulator ’22. In de nieuwe editie kunnen spelers aan de slag met de Farmax Perfect II, Farmax KRG & Farmax Rapide Trailed. Met deze spitmachines kunnen zij alle facetten van bodembewerking d.m.v. spitten ervaren.

Farming Simulator is een computerspelserie, ontwikkeld door Giants Software waarin de speler een boerderij runt. Door geld te verdienen met het telen, oogsten en verkopen van gewassen, kan de speler nieuwe machines kopen, wat meer geld oplevert. De speler is de eigenaar van een boerderij, waarbij de boer ervoor moet zorgen dat er geld in het laatje komt. Daarvoor moet de speler zaaien met een zaaimachine en later de oogst zien te verkopen. De speler kan gebruik maken van mest of water om de oogst te vergroten. Als het goed gaat, kan de speler na een tijdje het land oogsten met een maaidorser.

Maandag 22 november 2021 wordt de nieuwe editie gelanceerd waarna spelers met de spitmachine in Farming simulator aan de slag kunnen. Meer informatie over de Farmax spitmachines in het spel is te zien via de website van Giants software.

Farming simulator Farmax

 

Benieuwd naar meer informatie naar onze spitmachines?

Farmax heeft een breed aanbod aan spitmachines voor een verscheidenheid aan eisen en wensen, zo is er altijd een machine beschikbaar die past bij uw tractor, bodemomstandigheden en bedrijf. Met de tal van opties heeft u ook een brede keuze aan aangedreven en niet-aangedreven nalooprollen, driepuntshef, combi schrapers en trekhaken. De verschillende rollenopties geven u de mogelijkheid te kiezen uit een specifieke afwerking op uw grond na het spitten, iedere rol heeft een karakteriserende afwerking na het spitten. Met dit brede scala aan mogelijkheden heeft u keuze uit een spitmachine die nauwkeurig samengesteld is voor uw bedrijf.

2021-11-01 15_10_30-Official Website _ Farming Simulator
436105-FarmingSimulator2022Game-2022-03-06-04-18-54-125_1070x700_acf_cropped
Farmax-Pack-v1.0-FS22-3-scaled-1-scaled_1070x700_acf_cropped
graan_1920x625_acf_cropped-1

Nieuws en verhalen

Bekijk ons nieuws

RobuustVakmanschapSterkRobuustVakmanschapSterkRobuustVakmanschapSterk
magazine-2020-farmax

Vraag ons gratis magazine aan

Gebruik onderstaande formulier om ons magazine aan te vragen en ontvang binnen enkele minuten een download-link in je mailbox.

In dit magazine informeren we u uitgebreid over de voordelen van spitten ten op zichte van ploegen. Ook zullen alle typen spitmachines kort worden toegelicht en delen meerdere klanten hun ervaring met onze spitmachines.