hoge-res-8068-min-1-scaled_1920x870_acf_cropped

Klantportret Loonbedrijf Fa. Jakobs (Geijsteren)

Loonbedrijf Jakobs

Loonbedrijf Fa. Jakobs zit gevestigd in het Limburgse Geijsteren, net tussen Venray en de Duitse grens in en zijn al 60 jaar actief in het loonwerk en akkerbouw. Het bedrijf opereert op een verscheidenheid aan bodemsoorten zoals zand, zavel en zware rivierklei dicht aan de Maas.

De werkzaamheden

Vanuit de loonwerktak is het bedrijf actief in de veehouderij, akkerbouw en boomkwekerijen. Grondverzet is een groeiende tak van sport, met bijbehorend transport en containerverhuur. ‘Deze werkzaamheden maken voor ons best wel een breed pakket, met een breed scala aan klanten.’ aldus Michiel Jakobs. Fa. Jakobs heeft naast het loonbedrijf ook een akkerbouw tak met, variërend per jaar, tussen de 120 en 160 hectare akkerbouw. Op het akkerbouwbedrijf worden veelal de conventionele gewassen geteeld.

Michiel; ‘Bij al deze werkzaamheden hoort natuurlijk een breed machinepark. Voor het zaaien van gras en fijnzadige gewassen hebben wij daarom gekozen voor een Farmax Ringseeder en Kverneland rotorkopeg zaaicombinatie.’

graan

Nieuws en verhalen

Lees alle nieuws

RobuustVakmanschapSterkRobuustVakmanschapSterkRobuustVakmanschapSterk
magazine-2020-farmax

Download het gratis magazine van Farmax Spitmachines

In dit magazine informeren we u uitgebreid over de voordelen van spitten ten opzichte van ploegen. Ook zullen alle typen spitmachines kort worden toegelicht en delen meerdere klanten hun ervaring met onze spitmachines.